Fotbollsspel

När man hör ordet fotboll tänker man på välklippta gräsmattor, fanatiska supportrar och välbetalda världsstjärnor. Men fotboll är också en varmkorv i halvtid, ett träningspass i januari och ett första mål i en ungdomsserie.För oss som lever, äter och andas fotboll finns det alltid mer tid som kan fyllas med fotbollsrelaterade aktiviteter. Eftersom favoritlaget ofta bara har en match i veckan tänkte vi idag tittar närmare på olika sorters fotbollsspel för att fylla tiden mellan matcherna. Häng med!

TV-spel

För dig som äger ett tv-spel finns det såklart ett självklart för dig som funderar på nya spel – fotbollsspel. FIFA och PES heter de dominerande spelserierna och här har du timmar av underhållning framför dig. Tänk känslan när du gör 1-0 på bästa kompisen i 90:e minuten. Obeskrivligt! Så det är bara att knalla ner till spelaffären, du kommer inte att ångra dig.

Fantasy

Många fotbollsfans har nog svurit åt sitt lags tränare och tänkt tanken ”Jag skulle kunna göra det bättre själv”. Här har du chansen. Fantasy sports har blivit allt populärare och finns för en rad olika sporter och ligor. Det funkar som så att du väljer ut spelare från olika lag som du sedan får poäng för beroende på hur de spelar i verkligheten. Jätteroligt att utmana kompisarna och se vem som är bäst.

Odds

För den som vill göra matchen med favoritlaget lite mer spännande kan betting vara ett spännande alternativ. Det ger en extra nerv i matchen och om du bettar rätt kan du vinna pengar också. Hur bra låter inte det?